The Biggest Little Garden is een uniek, duurzaam en creatief plantenbakken systeem. Wij maken fantasierijke geveltuinen gericht op beleving, creativiteit en functionaliteit. Het is
ontwikkeld voor de groene bewustwording en het welzijn voor de toekomst.

 

Met de mogelijkheid om te spelen met plantbakken aantallen zowel volumes van planten als paneel achtergrond. In diverse bakkleur tinten of alles van dezelfde kleur.

 

Ideaal voor buiten als verticale tuin op tuinmuren, gevels, terrassen met de meest soorten één of meerjarig planten, bloeiend, geurend, of eetbare planten. 

 

The Biggest Little Garden is ideaal voor interieurs, zoals appartementen of kantoren, hallen, scholen en bedrijfsruimtes. 

 

Het verzorgen is eenvoudig: u controleert het waterpeil niveau in het peilglas en vult het water aan tot bovenkant van peilglas. Het water reservoir dient als buffer, zodat planten het water wanneer dat nodig is kunnen opnemen.

 

Het onderhoud is uiterst minimaal,  het volstaat de planten om de 14-21 dagen met de hand water te geven. Dit hangt sterk af van de van de omgevingsomstandigheden, daarom is een regelmatige visuele inspectie gewenst. Om nog meer groei en bloei te krijgen, kunt u om de 3/4 maanden een kleine hoeveelheid biologische vloeibare meststof aan het irrigatiewater toevoegen.