Zyga Living Wall

Je gevel renoveren of verticaal tuinieren, beide zijn mogelijk met Zyga.

Gevelbekleding in massief hout met levend groen

 

Zyga is een modulaire vegetatiewand op basis van natuurlijke materialen met een lange levensduur. Het wandsysteem stimuleert het gevoel en inzicht tot het creëren van verschillende fantastische groene werelden. Wij beschouwen dit dan ook als een belangrijke taak om in deze tijd een positief en eerlijk product aan te bieden!

 


We zijn druk bezig met nieuwe ZYGA modellen.

De bakpanelen staan al klaar. 


In het kort

 

Zyga zal je uitdagen en verrassen. De constructie bestaat uit drie delen die met elkaar worden verbonden of bevestigd. Deze drie bouwdelen zijn onderverdeeld in wandpanelen, bakken en frontplaten. Deze vormen de basis van waaruit alles kan worden opgebouwd. 

Alle vrijheid in samenstelling van wandpanelen, plantenbakken in verschillende modellen en het frontpaneel in verschillende kleuren!

Zyga maakt het mogelijk natuur te creëren  op dezelfde eenvoudige manier als het kiezen en ophangen van een schilderij aan de hand van standaard afmetingen. Hoe Zyga er uit ziet, is aan jou! Wil je meerdere smalle bakken met planten? Een aantal brede voor hangplanten? Overzichtelijk, of natuurlijk en wild? 

Wand paneel 50 x 200 cm
Bakken 40/50/70 x 15 x 22 cm
Frontpanelen 40/50/70 x 25 cm