Over ons

 

The biggest Little garden is een product door Nordic Company. Wij zijn ontstaan uit meer dan 25 jarige ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van spannende projecten en landschappen voor de leisure sector. 

 

Groen bewustwording is een belangrijk proces, de gevel begroeid en

de stoeptegel eruit is een trend van de laatste jaren.

 

Bij Nordic Company zijn wij allen liefhebbers van de natuur en de eindeloze variaties die zij voortbrengt. De toegepaste vormen uit hout geven een gevoel van elegantie en rijkdom, waar het ook  maar gebruikt wordt. Er zijn drie verschillende productgroepen ontstaan, ieder met zijn eigen uniciteit, kwaliteit en karakter.  

 

We nemen een grote verantwoordelijkheid

 

We maken niet alleen the biggest Little garden omdat het iets leuks moet zijn, maar we ontwerpen en innoveren slimmer en produceren duurzamer. The biggest Little garden is gemaakt voor een lange levensduur wat uiteindelijk voor minder verspilling zorgt.   

 

Wij geloven in het product.

 

Wij willen dat elke klant begrijpt wat we doen en waarom we dat doen, zonder verborgen agenda. Je moet weten bij wie je koopt, om te begrijpen wat je koopt. We nodigen onze klanten mee te werken aan de circulaire doelstellingen. Of je nou bij uiteindelijk iets bij ons koopt of niet, je bent welkom bij het proces.

 

Natuur beleven is hard werken. 

 

Een mooie natuurlijke creatie maken, daar houden wij van. Zo is ook de levensstijl van ons, om succes te hebben moeten we hard werken. We bouwen en verbouwen erop los en volgen ons hart, met het plezier dat altijd voorop blijft staan, het beste medicijn.

 

Bij Nordic Company geven we een moderne draai aan deze technieken. We zijn ervan overtuigd dat onze gecarboniseerde houtlijn de hoge eisen zal overtreffen en dat het  een positieve bijdrage levert aan uw werk- leefomgeving.  

 

 

Wij zullen nooit stoppen.

 

Het leven is een organisch proces, waarin de wereld zich voortdurend veranderd. Wij gaan mee in dit tempo en zullen nooit stoppen met ontwikkelen en verbeteren, of het nu gaat om het design, de materiaalkeuze of functionaliteit.

 

Mens en milieu.

 

Voor Nordic Company staat duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid voorop. We hanteren dan ook een consequente selectiecriteria bij de aankoop van de waardevolle grondstof hout. Ons materiaal is zonder uitzondering afkomstig uit duurzame bosbouw.

Nieuwsgierig geworden?

Binnenkort zijn producten van the Biggest Little Garden verkrijgbaar via onze Etsy shop. Graag eerder iets in huis, of een brandende vraag? Neem contact op per e-mail info@nordiccompany.eu  Wij helpen u graag!