Over ons

Nordic Company is ontstaan uit een meer dan 25 jarige ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van spannende projecten en landschappen voor de Leisure sector.  

Bij Nordic Company zijn wij allen liefhebbers van de natuur en de eindeloze variaties die zij voortbrengt. De toegepaste vormen uit hout geven een gevoel van elegantie en rijkdom, waar het ook gebruikt wordt. Er zijn drie verschillende productgroepen ontstaan, ieder met zijn eigen uniciteit, kwaliteit en karakter.  

Onze eerste ervaringen met het branden van hout is van alweer zo´n 30 jaar terug. Ondertussen kunnen we zeggen dat het spelen met vuur ons spel is geworden. Aanvankelijk voor vele recreatie en attractieparken in heel Europa. maar ondertussen ook diverse  nieuwbouw en renovatie werken voor bedrijven maar ook particulieren. 

Bij Nordic Company geven we een moderne draai aan deze technieken. We zijn ervan overtuigd dat onze gecarboniseerde houtlijn de hoge eisen zal overtreffen en dat het  een positieve bijdrage levert aan uw werk- leefomgeving.  

 

Mens en milieu.

Voor Nordic Company staat duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid voorop. We hanteren dan ook een consequente selectiecriteria bij de aankoop van de waardevolle grondstof hout. Ons materiaal is zonder uitzondering afkomstig uit duurzame bosbouw.

Nieuwsgierig geworden?

Om deze ervaringen en beleving te ontdekken kijk op de pagina’s Wood, Green en Elements.

Of neem contact op per e-mail info@nordiccompany.eu  Wij helpen u graag!

Charles Hagebols.